Calslaan10.nl

Login   Facebook login

Algemeen

We zijn een studentenhuis met 9 bewoners, momenteel 5 mannen en 4 vrouwen. Er wordt niet gerookt.

Schoonmaak

De douches worden gemiddeld 2 x per maand schoongemaakt.
De toiletten worden gemiddeld 2 x per maand schoongemaakt.
De keuken wordt gemiddeld 4 x per maand schoongemaakt.

Eten

We eten 4 keer per week samen, en houden daarbij geen rekening met speciale eetgewoonten. Zo nu en dan drinken we daarna met zijn allen koffie of thee.

Voorzieningen

We hebben een flatkas, een bierlijst en een schoonmaakrooster.
De flat is voorzien van een wasmachine, droger, en de gebruikelijke voorzieningen als magnetrons, ovens, koelkasten etc..

Vermaak

Met Sinterklaas trekken we lootjes, kopen cadeautjes, schrijven gedichten en zorgen voor een leuke avond met toepasselijke snacks. Ergens in het begin van het nieuwe jaar houden we een 10-gangen kerstdiner waarbij we in groepjes diverse lekkernijen bereiden. Daarnaast proberen we af en toe wat leuke activiteiten te ondernemen zoals bowlen, poolen, filmpje kijken, karaoke of gewoon gezellig samen een spelletje of een biertje.

Beschrijving huis

We hebben een rustige en nette flat met gezellige huisgenoten waar alles goed geregeld is. Ondanks onze riante kamers zijn we erg blij met onze woonkamer, waar we dan ook regelmatig te vinden zijn voor een filmpje, spelletje, drankje of gewoon wat gezelligheid.

Ben jij een gezellig persoon, eerste of ouderejaars, makkelijk in de omgang en zoek je een leuk huis met een stapel aan diverse huisgenoten? Stuur dan een mailtje met een omschrijving van jezelf naar calslaan10@gmail.com